Byg hus

Byg nyt energirigtigt hus i Aarhus

 

Overvejer I at bygge hus i Aarhus, så er I kommet til det rigtig sted. HD Bolig bygger energirigtige og fremtidssikrede boliger, med høj komfort og velvære. Vi bygger boliger, der er på forkant med gældende krav og anbefalinger til isolering, materialer m.m.  Så med et hus fra HD Bolig, får I et hjem, I kan have glæde af i mange år frem.

Hør mere om vores boligbyggeri på telefon 51 89 24 90 eller brug vores kontaktformular her.

Passioneret byggefirma
Vi er et passioneret byggefirma, der ønsker at skabe boliger til familier, hvor der er plads til skiftende behov, som f.eks. familieforøgelse, nyt arbejde eller bare lysten til at ændre indretningen.

Forskellige boligtyper
Vi bygger forskellige typer af lavenergiboliger i Aarhus. Herunder er de tre boligtyper kort forklaret.

Lavenergihus: Et lavenergihus er en bolig, der bruger meget lidt energi på opvarmning og afkøling.

Passivhus: Et passivhus er et begreb, der stammer fra Tyskland, det har endnu ikke en særskilt dansk definition. Et passivhus er i princippet et superlavenergihus. Passivhuskravene minder meget om de danske 2020 krav til boliger.

Plusenergihus eller aktivhus: Er en hustype, der set over et helt år, går i nul eller producerer mere energi end det bruger. Ved brug af solvarme, jordvarme m.m.

Læs mere om lavenergi- og passivhuse her – Link til anden SEO side

Hør mere om husbyggeri i Aarhus

Går I med tankerne om at bygge hus i Aarhus, så kontakt HD Bolig og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at svare på spørgsmål eller tage et møde omkring jeres ønsker og planer. Kontakt os på telefon 51 89 24 90 eller brug vores kontaktformular her.